HJELP meg å velge kjoler/jakke <3

God kveld!

Long story short, så skal jeg velge 2-3 kjoler og 1 jakke til min lille prinsesse på 5år som snart fyller 6. Meget blid jente som elsker musikk og dans, danser mye ballett og annet.

Jeg er nok ikke den rette til å velge barneklær men det var det mammaen hennes ønsket at jeg skulle kjøpe, sooo.... Gud så mye utvalg det var på nettet! Valgte ut noen plagg og håper jeg ikke er helt på bærtur :S Hva syns dere?

Stem gjerne på jakke 1 eller 2

Stem gjerne på kjole 1-7, Syns ikke prisene var så ille så tror det blir 3 kjoler =)

Jakker

239 kr

399 kr men er et regntøy settKjoler

 

159 kr

399 kr


279 kr

420 kr


229 kr

500 kr


399 kr


#barn #kjoler

Én kommentar

Sharone

21.04.2017 kl.16:14

Likte jakke nr. 1 og kjole nr 1, 3, og 4 :D

Skriv en ny kommentar

foodislovefoodislife

foodislovefoodislife

28, Fredrikstad

Mann med stor lidenskap for all slags mat! Min kjærlighet for mat kjenner ingen grenser, ja takk til alt! Uansett om det er gourmet eller street food, sweet eller savoury, I love them all! Ja, t.o.m ferdig mat kan være godt! Jeg må nok innrømme at italiensk mat har lenge kapret mitt hjerte. Den er enkel, ærlig, rett fram, full av kjærlighet og jeg får ikke nok av det! Men slapp av, det blir nok masse mat fra andre steder også! Jeg er kun en hobby/amatør hjemmekokk som elsker å spise og lage god mat. Jeg er i en happy place når jeg får kokkelere og det gir meg en enorm glede =) Målet med bloggen er å kunne dele matglede med dere alle. Håper jeg kan friste dere med et eller annet! Buon appetito HUSK! Det fins ikke usunn mat, kun usunne mengder <3

Kategorier

Arkiv

hits