Fruit Heaven + Kjoler???? wuuut :o

Deilig med masse god frukt <3God kveld alle sammen.

Hatt så mye å gjøre idag at jeg ikke har hatt tid til å stå på kjøkkenet. Masse papirarbeid og andre småting.

Var også ute og så etter kjoler + 1 jakke til min lille prinsesse på 5 år som blir 6 om noen uker... Fant ingenting! Var både gøy og rart å gå alene på barneavdelingen og se på jenteklær. Jeg var sikkert den eneste mannen på avdelingen + at alle så kjempe rart på meg haha =P Hva gjør man ikke for sin egen datter?? !! Måtte til slutt gi opp letingen på noen fine kjoler jeg tror passer henne, så blir netthandel isteden.

Var ognå innom utledningsbutikken og plukka med meg masse frukt! Her har jeg kuttet opp litt av hvert: Galia melon, jorbær, nektarin, kirsebær og banan mhmmm! Skal kose meg med masse god frukt og se på litt klær til jentungen.

Poster snart et nytt innlegg om de kjolene jeg har valgt ut så kan dere kanssje hjelpe meg å velge? Jeg er nok ikke den beste til å velge jenteklær men mammaen hennes sa hun kunne trengt no sommeklær så.... Lets do our best!

Ha en forsatt fin kveld så snx vi om litt =)

Much Love

#mat #frukt #love

 

Én kommentar

elisebr

21.04.2017 kl.16:52

Så godt all frukten så ut! :) Ønsker deg og dine en fin ettermiddag/kveld og god helg :)

Skriv en ny kommentar

foodislovefoodislife

foodislovefoodislife

28, Fredrikstad

Mann med stor lidenskap for all slags mat! Min kjærlighet for mat kjenner ingen grenser, ja takk til alt! Uansett om det er gourmet eller street food, sweet eller savoury, I love them all! Ja, t.o.m ferdig mat kan være godt! Jeg må nok innrømme at italiensk mat har lenge kapret mitt hjerte. Den er enkel, ærlig, rett fram, full av kjærlighet og jeg får ikke nok av det! Men slapp av, det blir nok masse mat fra andre steder også! Jeg er kun en hobby/amatør hjemmekokk som elsker å spise og lage god mat. Jeg er i en happy place når jeg får kokkelere og det gir meg en enorm glede =) Målet med bloggen er å kunne dele matglede med dere alle. Håper jeg kan friste dere med et eller annet! Buon appetito HUSK! Det fins ikke usunn mat, kun usunne mengder <3

Kategorier

Arkiv

hits